AD(H)D - ODD / CD

Opleiding tot faalangstreductietrainer

Werken met migranten: jeugd en gezinnen

LVB en seksualiteit

Locaties


Jaarbeurs - Beatrixgebouw - Utrecht

Jaarbeurs - Beatrixgebouw - Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving

Het multifunctionele complex van Jaarbeurs Utrecht ligt naast het Centraal Station Utrecht en beschikt over eigen parkeerterreinen met 6500 parkeerplaatsen. Reist u met de trein, volg dan vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw van Jaarbeurs.

Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Volg bij binnenkomst de aanwijzingen op de monitor of raadpleeg een medewerker.

Jaarbeurs - Hallencomplex - Utrecht

Jaarbeurs - Hallencomplex - Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving

Het multifunctionele complex van Jaarbeurs Utrecht ligt naast het Centraal Station Utrecht en beschikt over eigen parkeerterreinen met 6500 parkeerplaatsen. U loopt in tien minuten naar het Hallencomplex van de Jaarbeurs. Volgt u bij binnenkomst de aanwijzingen op de monitor, of informeer bij een baliemedewerker.

Reist u met de trein, volg dan vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. De parkeerterreinen P1 of P3 liggen vlakbij de boulevard richting Hallencomplex. Korting op betaald parkeren is niet van toepassing.

Mercure Zwolle - Zwolle

Mercure Zwolle - Zwolle
Hertzenbergweg 1
8041 BA Zwolle
Routebeschrijving

Mercure ligt op 5 minuten rijden vanaf het bus- en treinstation Zwolle en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het kan zijn dat u een parkeerkaart ontvangt bij aankomst, maar er zullen geen kosten worden berekend bij vertrek.

Tijdens congressen, symposia en studiedagen staat een bus van de firma Sallandtours om 9.15 uur klaar aan de achterzijde van station Zwolle. Om stipt 9.30 uur vertrekt deze bus naar Mercure waar u 10 minuten later arriveert. Na afloop vertrekt de bus om 16.45 uur vanaf de hoofdingang van Mercure naar station Zwolle.

Indien u gebruik wenst te maken van deze gratis busservice, kunt u dat bij aanmelding kenbaar maken. U kunt tot twee dagen vooraf via het contactformulier aangeven gebruik te willen maken van het busvervoer.

Pullman - Cocagne - Eindhoven

Pullman - Cocagne - Eindhoven
Vestdijk 47
5611 CA Eindhoven
Routebeschrijving

Hotel Pullman - Cocagne te Eindhoven bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het NS station en is uitstekend bereikbaar met de auto. Het complex heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen, waar je aan een gereduceerd tarief kunt parkeren. Mocht hier geen plaats meer zijn, dan kun je terecht in de parkeergarage aan de ten Hagestraat 6 (aan de overkant van Pullman). Hier wordt echter het gangbare parkeertarief in rekening gebracht.