Jeugdzorgmethodieken inzetten bij niet-westerse cliënten

Opleiding tot faalangstreductietrainer

AD(H)D - ODD / CD

Praten over seksualiteit met mensen met een LVB

Locaties


Jaarbeurs - Beatrixgebouw - Utrecht

Jaarbeurs - Beatrixgebouw - Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving

Het multifunctionele complex van Jaarbeurs Utrecht ligt naast het Centraal Station Utrecht en beschikt over eigen parkeerterreinen met 6500 parkeerplaatsen. Reist u met de trein, volg dan vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw van Jaarbeurs.

Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Volg bij binnenkomst de aanwijzingen op de monitor of raadpleeg een medewerker.

Jaarbeurs - Hallencomplex - Utrecht

Jaarbeurs - Hallencomplex - Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving

 Het multifunctionele complex van Jaarbeurs Utrecht ligt naast het Centraal Station Utrecht en beschikt over eigen parkeerterreinen met 6500 parkeerplaatsen. U loopt in tien minuten naar het Hallencomplex van de Jaarbeurs. Volgt u bij binnenkomst de aanwijzingen op de monitor, of informeer bij een baliemedewerker.
Reist u met de trein, volg dan vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. De parkeerterreinen P1 of P3 liggen vlakbij de boulevard richting Hallencomplex. Korting op betaald parkeren is niet van toepassing.

Mercure - Zwolle

Mercure - Zwolle
Hertsenbergweg 1
8041 BA Zwolle
Routebeschrijving

Mercure ligt op 5 minuten rijden vanaf het bus- en treinstation Zwolle en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Het complex is ook ingericht voor minder valide gasten. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een overnachting in hotel Mercure om uw dag uitgerust en ontspannen te beginnen.

Pullman - Cocagne - Eindhoven

Pullman - Cocagne - Eindhoven
Vestdijk 47
5611 CA Eindhoven
Routebeschrijving

Hotel Pullman - Cocagne te Eindhoven bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het NS station en is uitstekend bereikbaar met de auto. Het complex heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen, waar je aan een gereduceerd tarief kunt parkeren. Mocht hier geen plaats meer zijn, dan kun je terecht in de parkeergarage aan de ten Hagestraat 6 (aan de overkant van Pullman). Hier wordt echter het gangbare parkeertarief in rekening gebracht. 


Regus - Il Fiore - Maastricht

Regus - Il Fiore - Maastricht
Avenue Ceramique 221
6221 AK Maastricht
Routebeschrijving

Het gebouw ligt op circa 10 minuten loopafstand van het Centraal Station Maastricht. Er rijden verschillende stadsbussen die voor het gebouw stoppen (halte Bonnefantenmuseum). De ingang van de ondergrondse parkeergarage bevindt zich aan de achterkant van het complex en de prijs voor een hele dagkaart bedraagt € 5.