Opleiding tot faalangstreductietrainer

AD(H)D - ODD / CD

Jeugdzorgmethodieken inzetten bij niet-westerse cliënten

Praten over seksualiteit met mensen met een LVB

Locaties


Jaarbeurs - Beatrixgebouw - Utrecht

Jaarbeurs - Beatrixgebouw - Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving

Het multifunctionele complex van Jaarbeurs Utrecht ligt naast het Centraal Station Utrecht en beschikt over eigen parkeerterreinen met 6500 parkeerplaatsen. Reist u met de trein, volg dan vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw van Jaarbeurs.

Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Volg bij binnenkomst de aanwijzingen op de monitor of raadpleeg een medewerker.

Pullman - Cocagne - Eindhoven

Pullman - Cocagne - Eindhoven
Vestdijk 47
5611 CA Eindhoven
Routebeschrijving

Hotel Pullman - Cocagne te Eindhoven bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het NS station en is uitstekend bereikbaar met de auto. Het complex heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen, waar je aan een gereduceerd tarief kunt parkeren. Mocht hier geen plaats meer zijn, dan kun je terecht in de parkeergarage aan de ten Hagestraat 6 (aan de overkant van Pullman). Hier wordt echter het gangbare parkeertarief in rekening gebracht. 


Vergadercentrum Vredenburg - Utrecht

Vergadercentrum Vredenburg - Utrecht
Vredenburg 19
3511 BB Utrecht
Routebeschrijving

Vergadercentrum Vredenburg bevindt zich in het centrum van Utrecht op een loopafstand van 5 minuten van het Centraal Station. Als u van het station door Hoog Catherijne loopt, volgt u de borden Centrum/Binnenstad/Vredenburg. Het vergadercentrum ligt naast de Bijenkorf.

Als u per auto komt, volg dan bij alle invalswegen de borden "Centrum Utrecht." Er zijn diverse parkeergarages bij het Vredenburgplein. De dichtsbijzijnde parkeergarages zijn LaVie, Paardenveld of Vredenburg. U kunt uw auto ook parkeren bij diverse Transferia.