AD(H)D - ODD / CD

Incompany trainingen

Wij geloven in de kracht van maatwerk bij incompany trainingen

Wat en hoe?

Alles begint met het richten van een training op jouw specifieke behoeften. We nemen de tijd om elke aanvraag grondig te analyseren, zodat we de perfecte docent voor je kunnen selecteren. Dit zorgt ervoor dat de training naadloos aansluit op de doelgroep, de werksetting en/of de methodiek van jouw team of organisatie.

Het resultaat?

Iedereen in het team beschikt op hetzelfde moment over hetzelfde referentiekader, wat de samenwerking en prestaties verbetert.

Financieel gezien bieden onze incompany trainingen grote voordelen. Het "in huis halen" van scholingsaanbod is niet alleen kosteneffectief, maar ook handiger voor de deelnemers. Ze maken geen extra reiskosten en hoeven geen tijd te verspillen aan reizen, spoor- en filestress.

We begrijpen dat efficiëntie belangrijk is en daarom staan we klaar om de training optimaal in te richten. Samen kunnen we jouw team naar nieuwe hoogten brengen.

Geïnteresseerd?

We nodigen je uit om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Het formulier daarvoor vind je bij de training van je keuze. En geen zorgen, we laten het initiatief voor een vervolg volledig bij jou en je organisatie.

 

Trainingen - cursussen


Wij zijn een CRKBO-geregistreerde scholingsorganisatie Het Euregionaal Congresburo (ECB) en het daaraan gekoppelde Centrum voor Educatie en Supervisie (CES) zijn CRKBO geregistreerd.